Ice Cream Farm Amstelhoeve

Van melkveehouderij naar ijsmakerij

De oude stal van de boerderij is eind 1999 verbouwd tot een uiterst hygiënische bereidingsruimte en begin 2000 is er begonnen met het bereiden van ijs. IJsbereiding vraagt om een zeer verantwoorde aanpak. Je bent immers bezig met het bereiden van voedsel. De machine, de ruimte waarin je werkt, alles moet voldoen aan bepaalde eisen.


 
Aan Ice Cream Farm Amstelhoeve is een EG nr. toegekend. Dit betekent voor u een gegarandeerde hygiënische bereiding van het ijs omdat aan alle strenge wettelijke eisen wordt voldaan.

 

 

Ons boerenijs wordt ambachtelijk bereid met behulp van de beste agrarische producten die er in Europa te vinden zijn.
Het is terug naar echt lekker, terug naar kwaliteit.

 

 

Alle soorten roomijs worden gemaakt met verse biologische boerenmelk, wat resulteert in een fantastische smaak en romigheid van het ijs.

De boerenmelk betrekken wij van het biologische melkveehouderijbedrijf van de familie Disseldorp, Broekergouw 5, 1027 AH Amsterdam (Zunderdorp). Zij hebben naast de melkveehouderij een zorgboerderij en een ijstuin met terras, waar kinderen lekker kunnen spelen op de speeltoestellen of in de konijnenwoonkamer de konijntjes kunnen knuffelen. De boerderij heeft een biologisch melktappunt, waar je heerlijke verse melk kunt tappen. Maar zij verkopen vanuit de eigen winkel nog veel meer eerlijke biologische producten, zoals groente en fruit, andere producten zoals kaas, yoghurt, eieren, lams- en rundvlees.
Meer informatie is te vinden op:
www.zorgboerderijamsterdam.com


 

 


Ice Cream Farm Amstelhoeve
Fam. Rijlaarsdam
Ruigekade 24
1426 RW De Hoef
Tel. 0297 - 561497
of b.g.g. 06 - 13711157