informatie maatregelen omtrent coronavirus

Amstelhoeve Recreatie houdt de berichtgevingen omtrent de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten staan voorop.

Vanuit de overheid is voor de vakantieparken, groepsaccommodaties en campings bepaald dat er op dit moment (13 juni 2021) maximaal 4 personen per vakantiehuis mogen verblijven. Voor een huishouden geldt geen maximum. Als u geen huishouden bent, mag een gezelschap dus uit maximaal 4 personen bestaan. U mag niet met meer dan die 4 personen een vakantieverblijf huren. Kinderen tot en met 12 jaar niet meegerekend. De mensen die niet tot hetzelfde huishouden horen moeten 1,5 meter afstand houden, ook binnen in het vakantiehuis.
Wij concluderen hieruit het volgende. Als u van plan bent om een reservering te maken om onze groepsaccommodatie te huren en als uw groep uit meer dan 4 huishoudens bestaat, kunt u op dit moment nog niet bij ons verblijven. Maar er zijn versoepelingen in het vooruitzicht.

Heeft u al een verblijf bij ons geboekt en twijfelt u of u nog wilt gaan? Dan kunt u de reservering laten staan en op het moment als het echt duidelijk is dat nog steeds niet meer dan 4 families bij elkaar mogen komen een annulering te doen. Daarvoor hebben wij alle begrip. Voor de goede orde deel ik u mede dat een annulering kosteloos is en u niet verplicht bent om, als het weer kan, bij ons een nieuwe reservering te plaatsen.

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen als u nog verdere vragen heeft. U kunt mij bellen op 06-31955436 of een e-mail sturen via het contactformulier

Ik wens u heel veel sterkte in deze onzekere tijd!

Met vriendelijke groet,

Monique Rijlaarsdam.