faciliteiten

Keuken

De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging: aanwezig zijn een vijf-pits gasfornuis met combi magnetron-oven, 1 inbouwkoelkast met 3 vriesladen, 1 grote losstaande koelkast met 3 vriesladen en 1 kleine losstaande koelkast, vaatwasser, 10 kops-koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en thermoskannen. Ruime sortering pannen en keukengereedschap. Compleet serviesgoed, ruime sortering glaswerk en bestek.

Recreatiekamer

Grote ruimte met tafels en 26 stoelen, gezellige zithoek, kleurentelevisie met dvd-speler en er is een cd-speler. Verder is er ook een bluetooth-speaker. Met deze speaker kunt u via bluetooth verbinding maken met uw telefoon of tablet en uw favoriete muziek afdraaien.

De keuken en de recreatiekamer bevinden zich in een en dezelfde ruimte. In de recreatiekamer zijn spellen aanwezig. Onder andere 2 sjoelbakken, stokken kaarten en verschillende bordspellen. Vanuit de recreatiekamer komt u door middel van een schuifdeur op het terras. In een schuur tegenover de accommodatie staan een tafeltennistafel, een airhockeytafel en een voetbalspel. In deze schuur is een bar en er zijn 2 koelkasten. Op de vloer ligt laminaat. Voor de houtkachel die daar staat is hout aanwezig wat u kunt gebruiken. Voor het tafeltennissen zijn er badjes en balletjes aanwezig. Verder is er ook nog een trampoline en zijn er twee trekkertjes, 1 skelter, 2 voetbaldoeltjes en een voetbal.

In het gehele groepsverblijf is WIFI aanwezig.

Standaard aanwezig: toiletpapier en een keukenpakket (bestaande uit: theedoeken, keukenhanddoeken, vaatdoekjes, afwasmiddel, schuursponzen, afwasborstel en vaatwastabletten).

Bedlinnen is te huur. Beddengoed kunt u huren voor Euro 8,50 per pakket.

Alle vertrekken zijn voorzien van centrale verwarming.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial