prijzen

U kunt de accommodatie met de 7 slaapkamers en 20 bedden reserveren  of bij deze accommodatie nog 3 extra 2-persoon kamers in een aansluitende kleinere accommodatie boeken. Met deze ruimte erbij zijn er 10 slaapkamers en maximaal 26 bedden. Wij hanteren hiervoor de volgende prijzen.

Prijzen 2020

Weekend 2 nachten

Aankomst vrijdag vanaf 15.00 uur

Vertrek uiterlijk zondag 15.00 uur

7 slaapkamers € 899,00

10 slaapkamers € 1.099,00

aankomst- en vertrektijd kunnen in overleg worden aangepast

Bijkomende kosten: schoonmaakkosten voor de accommodatie met 7 slaapkamers 125,00 en voor de accommodatie met 10 slaapkamers 175,00.

De toeristenbelasting is 1,30 per persoon per nacht.

Prijswijzigingen voorbehouden

Beddengoed kunt u huren voor € 8,50 per set (onderlaken, sloop en dekbedhoes).

De tarieven zijn inclusief het gebruik van gas, elektriciteit, water, afwasmiddel, afwasborstel, vaatwastabletten voor de afwasmachine, keukenhanddoeken, theedoeken, vaatdoeken, handzeep in pompjes, toiletpapier en vuilniszakken.

Voor het reserveren van de groepsaccommodatie tijdens de feestdagen hanteren wij andere prijzen. Deze prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen. Buiten de feestdagen om is het bij ons niet mogelijk om de groepsaccommodatie doordeweeks te huren. Onze accommodatie is buiten de feestdagen om te huur van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag. Dus alleen in de weekenden te huur.

In 2021 is onze accommodatie tijdens het Paasweekend en het Pinksterweekend reeds bezet. Het Hemelvaartweekend is nog vrij.