prijzen

U kunt de accommodatie met 7 slaapkamers en 20 bedden boeken  of uitbreiden met nog 3 extra 2-persoon slaapkamers in een aansluitende ruimte. Met deze ruimte erbij zijn er totaal 10 slaapkamers en 26 bedden. Wij hanteren hiervoor de volgende prijzen.

Prijzen 2024/2025

Weekend 2 nachten

Aankomst vrijdag vanaf 15.00 uur

Vertrek uiterlijk zondag 20.00 uur

7 slaapkamers € 1.029,00

10 slaapkamers € 1.249,00 (dus met 3 slaapkamers erbij)

aankomst- en vertrektijd kunnen in overleg worden aangepast

Bijkomende kosten: schoonmaakkosten voor de accommodatie met 7 slaapkamers 125,00 en met de 3 extra slaapkamers erbij 175,00.

De gemeente De Ronde Venen waar wij onder vallen heeft ons bericht dat het bedrag per persoon per nacht voor de toeristenbelasting vanaf 1 januari 2024 verhoogd wordt naar € 3,10 per persoon per nacht.

Prijswijzigingen voorbehouden

Beddengoed kunt u huren voor € 8,50 per set.

De tarieven zijn inclusief het gebruik van gas, elektriciteit en water. Verder zijn er voor uw gemak afwasmiddel, een afwasborstel, vaatwastabletten voor de afwasmachine, keukenhanddoeken, theedoeken, vaatdoeken, handzeep in pompjes, toiletpapier en vuilniszakken aanwezig.

Voor het reserveren van de groepsaccommodatie tijdens de feestdagen hanteren wij andere prijzen. Deze prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen. Voor de goede orde laten wij weten dat het bij ons niet mogelijk is om vuurwerk af te steken. Dit in verband met de paarden op ons bedrijf die kunnen schrikken van harde geluiden en de lichteffecten van allerlei soorten vuurwerk.

Het is bij ons ook mogelijk om de groepsaccommodatie doordeweeks te huren. Een reservering is mogelijk vanaf minimaal 2 nachten. Voor een prijsopgave kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial