prijzen

U kunt de accommodatie met 7 slaapkamers en 20 bedden boeken  of uitbreiden met nog 3 extra 2-persoon slaapkamers in een aansluitende ruimte. Met deze ruimte erbij zijn er totaal 10 slaapkamers en 26 bedden. Wij hanteren hiervoor de volgende prijzen.

Prijzen 2025

Weekend 2 nachten

7 slaapkamers € 1.059,00

10 slaapkamers € 1.279,00 (dus met 3 slaapkamers erbij)

Aankomst vrijdag vanaf 15.00 uur

Vertrek uiterlijk zondag 20.00 uur

aankomst- en vertrektijd kunnen in overleg worden aangepast

Bijkomende kosten: schoonmaakkosten voor de accommodatie met 7 slaapkamers 135,00 en met de 3 extra slaapkamers erbij 185,00.

De gemeente De Ronde Venen waar wij onder vallen heeft ons bericht dat het bedrag voor de toeristenbelasting vanaf 1 januari 2024 € 3,10 per persoon per nacht bedraagt.

Prijswijzigingen voorbehouden

Lakenpakketten kunt u huren voor € 10,00 per set (onderlaken, kussensloop en dekbedhoes).

De tarieven zijn inclusief het gebruik van gas, elektriciteit en water. Verder zijn er voor uw gemak afwasmiddel, een afwasborstel, vaatwastabletten voor de afwasmachine, keukenhanddoeken, theedoeken, vaatdoeken, handzeep in pompjes, toiletpapier en vuilniszakken aanwezig.

Voor het reserveren van de groepsaccommodatie tijdens de feestdagen hanteren wij andere prijzen. Deze prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen.

Voor de goede orde laten wij weten dat het bij ons niet mogelijk is om vuurwerk af te steken. Dit in verband met de paarden op ons bedrijf die kunnen schrikken van harde geluiden en de lichteffecten van allerlei soorten vuurwerk. Het gebruik van drones is eveneens niet toegestaan.

Het is bij ons mogelijk om de groepsaccommodatie doordeweeks te huren. Een reservering is mogelijk vanaf minimaal 2 nachten. Voor een prijsopgave kunt u een aanvraag indienen via het contactformulier.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial