Overnachten

EEN VERBLIJF IN GROEPSACCOMMODATIE AMSTELHOEVE RECREATIE

is bijzonder overnachten in een voormalige koeienstal. Een verblijfsaccommodatie met slaapkamers, keuken, douches, toiletten en een gezellige ruimte met uitzicht op de polder.
In 2012 is de hooizolder er bij betrokken en bestaat de stal onder andere uit een accommodatie met drie 4-persoon slaapkamers en vier 2-persoon slaapkamers, waarin 20 personen kunnen overnachten.

En er zijn nog  drie 2-persoon kamers en een extra douche- en toiletgelegenheid in een aansluitende kleinere ruimte. Met deze ruimte erbij zijn er 10 slaapkamers met maximaal 26 bedden.

Bij Amstelhoeve Recreatie bestaat de mogelijkheid om de accommodatie af te huren met 7 slaapkamers en 20 bedden of met een uitbreiding van 3 slaapkamers wat resulteert in 10 slaapkamers en 26 bedden. Met een deur is de grote accommodatie met 7 slaapkamers af te sluiten van de kleinere ruimte met 3 slaapkamers. Wij hanteren aparte prijzen voor de accommodatie met 7 slaapkamers en met 10 slaapkamers. De kleine ruimte met 3 slaapkamers verhuren wij niet apart.

De accommodatie is gesitueerd met drie 4-persoon slaapkamers op de begane grond en op de voormalige hooizolder bevinden zich vier 2-persoon slaapkamers met dakkapellen in de grote accommodatie en in de aansluitende ruimte nog drie 2-persoon slaapkamers met dakkapellen.

De 4 persoonskamers op de begane grond hebben 1 stapelbed en 2 aparte bedden. De 2-persoonskamers op de bovenverdiepingen hebben elk 2 aparte bedden.

1 van de drie 4-persoon slaapkamers op de begane grond

1 van de zeven 2-persoon slaapkamers op de bovenverdieping

U bent vrij om zelf beddengoed mee te nemen, maar u kunt ook beddengoed bij ons huren.
In de centrale ruimte is een keuken aanwezig met alle benodigde keukenapparatuur, bestek, servies, glaswerk e.d.
Vanuit deze ruimte kunt u via schuifdeuren op ons terras komen. Het terras heeft een prachtig uitzicht op de weidse polder.
Naast onze groepsaccommodatie hebben wij ook een pensionstal voor paarden. Vanaf het terras kunt u de paarden tijdens het voorjaar en de zomer op de weilanden rondom de accommodatie zien grazen. Voor de goede orde willen wij u hierbij vermelden dat er geen drones gebruikt mogen worden ter bescherming van de paarden die hier van kunnen schrikken. De paarden mogen niet gevoerd worden. Met kinderen bij de paarden gaan kijken is toegestaan.
 
In de gehele accommodatie is wifi aanwezig.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial