wandel- en fietsroutes

Pagina bekijken

Ontdek fietsend of wandelend de mooiste plekjes in het groene hart.

Bij ons in de regio zijn o.a. de volgende routes mogelijk.

Vanaf onze locatie kunt u het Fortenpad wandelen of fietsen. Deze route is ongeveer 10 km als u bij ons start. De landschappelijke en historische trekkers van deze route zijn de twee hergebruikte forten aan de Drecht en in De Kwakel. In beide forten is horeca aanwezig. Een mooie route waar u ook langs het Zijdelmeer en de Uithoornse polder komt.

TOP Pondskoekersluis https://www.routesinutrecht.nl/route-informatie/toeristisch-overstappunt-top/751292837/top-pondskoekersluis

en TOP Nieuwkoop https://www.routeyou.com/nl-nl/location/view/48201819/top-nieuwkoop

Een TOP staat voor Toeristisch Overstap Punt. Een ‘knooppunt’ waar diverse bewegwijzerde en onbewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen. Een TOP is goed bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In de nabije omgeving van de TOP is vaak horeca te vinden, voor een kopje koffie en waar eventueel een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar is. Naast horeca zijn er in een aantal regio’s ook Rustpunten op particuliere erven waar je iets kan drinken. Met al deze voorzieningen is een TOP dus altijd een goed startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial