Overnachten

EEN VERBLIJF IN GROEPSACCOMMODATIE AMSTELHOEVE RECREATIE

is bijzonder overnachten in een voormalige koeienstal. Een verblijfsaccommodatie met slaapkamers, keuken, douches, toiletten en een gezellige ruimte met uitzicht op de polder.
In 2012 is de hooizolder er bij betrokken en bestaat de stal uit een accommodatie met drie 4-persoon slaapkamers en vier 2-persoon slaapkamers, waarin 20 personen kunnen overnachten.

En er zijn ook nog 3 2-persoon kamers en een extra douche- en toiletgelegenheid in een aansluitende kleinere accommodatie. Met deze ruimte erbij zijn er maximaal 26 bedden.

De 4 persoonskamers hebben 1 stapelbed en 2 aparte bedden. De 2-persoonskamers hebben elk 2 aparte bedden. De 2-persoon kamers hebben elk een dakkapel.

De accommodatie is gesitueerd met de drie 4-persoon slaapkamers op de begane grond en op de voormalige hooizolder bevinden zich vier 2-persoon slaapkamers met dakkapellen in de grote accommodatie en in de aansluitende accommodatie nog drie 2-persoon slaapkamers met dakkapellen.

1 van de drie 4-persoon slaapkamers op de begane grond

1 2-persoon slaapkamer op de bovenverdieping

Alle slaapkamers hebben een kledingkast, centrale verwarming en een raam met hor.
Er is geen airco aanwezig.

Op de begane grond is een badkamer voor de dames met 2 toiletten, 2 douches en 3 wasbakken met spiegels. Verder zijn er 2 herendouches, een herentoilet, 2 urinoirs en een wasbak met spiegel.

U bent vrij om zelf beddengoed mee te nemen, maar u kunt ook beddengoed bij ons huren.
In de centrale ruimte is een keuken aanwezig met alle benodigde keukenapparatuur, bestek, servies, glaswerk e.d.
Vanuit deze ruimte kunt u via schuifdeuren op ons terras komen.
Het terras heeft een prachtig uitzicht op de weidse polder.
 
 
In de gehele accommodatie is wifi aanwezig.